>

Widget..Apa Tu..??

Oct 30, 10 Widget..Apa Tu..??
No Gravatar

Hai.. Okla bloggers, hari nie saya nak tulis pasal widget! =) Hmm widget tue? Saya dah cuba cari dlm dictionary tp tak jumpa.. Hmm untuk pengetahuan anda, lama juga saya nk cari makna widget nie.. akhirnya dpt juga paham apa makna widget ni. Widget nie bley kita cakap mcm “tool atau “application button” yang kita letak kt dalam blog kita. Contohnye, macam widget shout box kat side bar blog saya nie.. itu salah satu contohla ek.. selain tue kita boleh letak jam, viewer counter, viewer map dan macam2 lagi jenis widget.

saya listkn link-link free widget:

Pyzam
: Website nie banyak widget2 yang best! Untuk blog boleh ,myspace boleh! Try la msk. Banyak widget menarik bley letak dlm blog anda! =)

eSnips.com: Widget untuk mp3 player! Byk lagu2 melayu kt sini tau! Free to join!

ClustrMap: Website nie khusus untuk anda buat guest map anda! Bley tau diorang datang dari mane? Berapa ramai org datang? Tryla!

Widgetbox: Hmm best gile web nie! Banyak widget2, game ada, fun ada, gadget ada, gempak beb!

Blogrush: Widget khas utk anda menambah trafik ke web anda! Percuma plak tue! siap ada video utk anda tau! Tapi untuk blog english,,

OK, selamat mencuba..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Number of View :1613

" alt="468 ad" class="foursixeight" />

Leave a Reply

This site is using OpenAvatar based on
Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Content and site protected by Cloudsafe365